Samsung, Galaxy S7 Edge ve S7 Edge Plus'ı Birlikte Tanıtabilir!


Neredeyse her hafta karşımıza yeni bir telefonla çıkan Samsung, anlaşılan hızını alamamış. Şimdi de iki büyük telefon aynı anda geliyor.

Yıl boyunca ciddi sayıda telefon çıkartarak adeta mobil piyasada atağa kalkan Samsung, bir yandan da beklenen önemli telefon tanıtım tarihlerini erkene alıyor.

Daha önceden Galaxy Note 5'i beklenenden erken tanıtan Samsung'un bir süre önce aynı şeyi Galaxy S7 için de yapabileceği haberleri çıkmıştı. Şimdi ise benzer durum Galaxy Edge Plus için geçerli olabilir.

Galaxy modellerinin standartları ile Edge versiyonları genelde birlikte tanıtan Samsung, Edge Plus'ları ise birkaç ay sonraya saklayarak yılın iki çeyreğinde iki önemli telefon ile zirveyi hedeflemekte. Örneğin bu yılın başında Kore devi şirket önce Galaxy S6 ve S6 Edge modellerini tanıtmış, S6 Edge Plus'ı ise Ağustos ayına bırakmıştı.



Bu hamle nedeniyle pek çok kullanıcı Samsung'a tepki göstermişti. Çünkü yeni bir telefon almak isteyip tercihini S6 Edge'den yana kullananlar, bu sefer birkaç ay sonra karşılarında S6 Edge Plus'ı görmüştü. Tabii dediğimiz gibi Samsung'un hamlesi -muhtemelen- yılın farklı çeyreklerinde pazarın lideri konumunda durmak olarak ele alınabilir. 



Fakat anlaşılan şirket, kullanıcılarının isteklerini dikkate almış. Zira gelen haberlere göre Samsung, Galaxy S7'leri toplu şekilde sunacak. Ocak ya da Şubat aylarında beklenen lansmanda Galaxy S7, S7 Edge ve S7 Edge Plus'ın birlikte tanıtılması bekleniyor. Bu hamle sayesinde Samsung, kullanıcılarına hem iyi bir seçme imkanı sunacak, hem de yılın ikinci yarısına saklayacağı Galaxy note 6'ya daha iyi bir şekilde hazırlanabilecek.

Kaynak:SamMobile 
Voılkan KORKMAZ. Blogger tarafından desteklenmektedir.