Fenerbahçe İçin Arabasını Satıp 70 Bin TL Basan İzzet, Tüm Parayı Kaybetti!


Son birkaç günün gündeminde olan İzzet Salti adlı Fenerbahçe taraftarı arabasını satıp Fenerbahçe galibiyetine bastığı 70.000TL'yi kaybetti.

Bildiğiniz gibi bundan birkaç gün önce videosu her yerde dolaşan İzzet Salti isimli fanatik bir Fenerbahçe taraftarı bir çılgınlık yaparak 70.000TL'ye arabasını satıpFenerbahçe - Galatasaray derbisinde YouWin adlı illegal bahis sitesi üzerinden Fenerbahçe galibiyetine oynaması sosyal medyanın bomba konusu olmuştu.

Biraz önce sona eren derbide Diego Ribas ve Olcan Adın'ın birer golleriyle 1-1'lik beraberlik ile sonuçlanması tekrar konuyu gündeme getirdi. İzzet'in toplamda 70.000TL kaybettiği maçta söylentilere göre illegal yoldan maçı oynadığı için 25.000TL gibi bir cezai işleme de tabii tutulacak.


Fenerbahçe sevgisi için 70.000TL'ye sattığı arabasını, kazandığı parayı kaybeden taraftar ayrıca söylentiye göre de 25.000TL zarara girmiş oldu. Ayrıca bu olay sonrasında Twitter profilinin resmini akbil ile değiştiren İzzet Salti sosyal medyanın bu geceki en önemli gündemi olarak maçın önüne geçmiş oldu.

İşte İzzet Salti'nin maç sonu açıklamaları.







Voılkan KORKMAZ. Blogger tarafından desteklenmektedir.