Chrome'da Sekmelerin Sesini Susturun!

Google, internet tarayıcısı Chrome için yeni özelliğini duyurdu. Artık Google Chrome tarayıcısında sekmelerin sesini susturabileceksiniz. Peki, bunu nasıl yapacaksınız? Detaylar haberde.


Chrome'da Sekmelerin Sesini Susturun!

Google, internet tarayıcısı Chrome için yenilikler yapmaya devam ediyor. Sürekli yayınlanan güncellemeler ile güvenlik ve performans iyileştirmelerinin yapıldığı Chrome'a bugün sekmelerin sesini kapatma özelliği eklendi. İnternet'te gezinirken sürekli sekmeleri kullanan kullanıcılara büyük bir kolaylık sağlayacak olan bu özellik çok kolayçalışıyor.
Google Chrome sekme susturma özelliği sayesinde açık sekmelerde oynatılan video veya müziklerin seslerini tek tıklama ile kapatabilirsiniz. Sekmelerin sesini kapatmak için yapmanız gereken tek şey; ses simgesinin bulunduğu sekmeye sağ tıklamak ve açılan pop-up pencerede "Sekmenin sesini kapat" seçeneğini seçmek. Bu işlemi uyguladıktan sonra bir sonraki tercihinize kadar o sekmenin sesi kapalı olacak.

15-10/21/chrome.jpg

Flash tabanlı reklamların yer aldığı web sitelerinde aniden ortaya çıkan sesli reklamları sekme sesini kapatma özelliği ile engelleyebilir ve daha iyi bir web deneyimi yaşayabilirsiniz. Daha önce eklentiler ile yapılan sekmesesi kapatma özelliğinin Chrome'a entegre olması, performans ve stabilite açısından büyük artı kazandıracak.
Haber Kaynağı: ShiftDelete.net
Voılkan KORKMAZ. Blogger tarafından desteklenmektedir.