Artık Priz Varsa İnternette Var!


TP-LINK‘in powerline adaptör serisi ile artık prizleriniz kablosuz internet noktasına dönüşüyor!

Evinde kablosuz internet kullanıp, evin farklı noktalarında yeterli verimi alamayanlardan mısınız?

Her yolu denediniz (anteni folyo ile kapladınız, kola kutusundan verim artırıcı yaptınız ) ama hala istediğiniz performansı alamıyor musunuz?

İşte tam da sizin için,  TP-Link 3 yeni adaptörünü satışa sundu. Evinizde, iş yerinizde kablosuz sinyalinizi her yere en verimli şekilde yaymanızı sağlayan adaptörler, 140$~180$ fiyat aralığında görücüye çıktı.



Hani şu evinizin salonunda bağlı olan modem, salondayken size güzel bir internet keyfi sunarken (hani o malum internet hizmetini kullanmadığınızı düşünürsek) odanıza gittiğinizde telefonunuzdaki bir uygulamayı dahi adeta musluktan sızan su damlası gibi odanıza sızan zayıf internet sinyaliyle güncelleme durumu var ya, işte artık sizi o durumdan kurtaracak bir priz adaptörü var.

Evinizdeki herhangi bir prize takarak, o prizi bir kablosuz veya kablolu internet hizmetine dönüştürebiliyorsunuz. Ayrıca bu mucize priz, 500 Mbit hızında kablolu, 300 Mbit hızında kablosuz ağ oluşturmanızı destekliyor. (Tabi bu sizin 8 mbitlik internetinizi 300Mbit yapmıyor, artık bunu sormazsınız diye düşünüyoruz.)



Firmanın yeni serisinin son ürünü olan TL-PA8030P KIT ise sadece kablolu bir hizmet sunuyor, tek bir yönteme odaklanan bu kit, yaptığı işin hakkını verip 1200 Mbps hıza kadar destekliyor. 

Ayrıca bu ürünleri prizinize taktığınızda sizi prizinizden ettiğini düşünmeyin! Kendi işlevini yaparken sizlere priz hizmetini sunmaya devam ederken %85 enerji tüketimini azaltıyor.

Haber Kaynağı: WebTekno


Voılkan KORKMAZ. Blogger tarafından desteklenmektedir.