Football Manager 2014’ün Yeni Özellikleri !

Sports Interactive ve SEGA Europe Ltd. serinin tarihindeki en bol özellikli ve teknik açıdan en gelişmiş oyun olacak Football Manager 2014’ü duyurdu.  




Bir önceki oyuna göre 1000’den fazla yenilik ve geliştirme içeren FM 2014 bugüne kadar yayınlanmış olan en gerçekçi futbol menajerliği simülasyonu olacak. Geçtiğimiz yıl Türk oyunculara büyük bir sürpriz yaparak 'Türkçe’ satışa sunulan Football Manager, bu yılda Türkçe olarak satış noktalarındaki yerini alacak.

FM 2014’te geliştirilmiş oynanışa ek olarak birçok yeni teknik yenilik bulunacak, oyun ilk kez Linux desteğine de sahip olacak ve ‘bulut kaydı’ teknolojisi sayesinde menajerler kariyerlerine dünyanın herhangi bir yerindeki herhangi bir bilgisayardan devam edebilecekler.

FM deneyimi eskisine oranla çok daha kişiselleştirilebilir de olacak; Steam Workshop araçlarının entegrasyonu sayesinde menajerler fotoğraf/logo paketleri, yeni ve özel turnuvalar ve hatta indirmesi ücretsiz Oyun Öncesi Editörüne eklenmiş olan yeni Mücadele Editörü sayesinde hazırladıkları oyun içi mücadeleleri gibi FM içerik ve deneyimlerini rahatça yaratabilecek ve paylaşabilecekler.

“Football Manager serini geliştirirken hiçbir zaman değişmeyen tek bir amacımız var, o da dünyanın neresinde olursanız olun size en gerçekçi ve en etkileyici gerçek-dünya futbol menajerliği simülasyonunu sunabilmek,” diyor Sports Interactive Stüdyo Direktörü Miles Jacobson. “Oyuncular artık bir bilgisayara erişebildikleri her yerden takımlarını yönetebilecek ve var olan özellikler üzerinde yaptığımız büyük yenilikler ve tonlarca yeni özellik sayesinde bugüne kadar gördükleri en iyi Football Manager deneyiminin keyfini çıkarabilecekler.”

Bazı önemli FM 2014 yenilikleri arasında şunlar bulunuyor:

- Geliştirilmiş 3D Maç Motoru- Taktiksel revizyon- Daha gerçekçi transferler ve sözleşmeler- Daha gelişmiş yönetim kurulu etkileşimi- Personel, futbolcular ve rakip menajerler arasında daha detaylı etkileşim- Yenilenmiş haber sistemi- Geliştirilmiş kullanıcı arayüzü- Yenilenen Klasik modu- Yeni topluluk özellikleri- Kapsamlı teknik iyileştirmeler

Football Manager 2014, Windows PC, Mac ve Linux için 2013 yılbaşı döneminden önce piyasaya çıkacak.

Voılkan KORKMAZ. Blogger tarafından desteklenmektedir.